Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove:

Uslovima korišćenja definisana su prava pri kupovini koja obezbedjuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta artaporter.rs za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta artaporter.rs je zabranjeno korišćenje programa radi preuzimanja sadržaja i bilo kakvi hakerski napadi. Nedozvoljeno korišćenje sajta podložno je tužbi.

 

Intelektualna svojina

 Sadržaj na sajtu artaporter.rs kao što su dizajnerski elementi, fotografije, tekstovi, logotipi, audio i video zapisi i softver su vlasništvo ART A PORTER, Goce Delčeva 26, Novi Beograd.

 Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla.

 

Način kupovine

 Kupovinu obavljate tako što nakon odabira umetničkih printova kliknete na dugme „dodaj u korpu“, idete na opciju „naplati“ i sledite dalja uputstva. Pravilno popunite svoje lične podatke kako bi Vam print u dogovorenom roku isporučili. To važi i za Vaše brojeve telefona kako bismo Vas kontaktirali pre isporuke, kao i u slučaju neadekvatno upisanih podataka. Kada završite sa popunjavanjem podataka prikazaće Vam se ukupna suma za uplatu i svi popunjeni lični podaci. Pažljivo ih pročitajte i po potrebi izmenite, tako što ćete se vratiti na prethodne korake.

Umetnički print se smatra naručenim u trenutku kada kupac odabere, potvrdi narudžbenicu i izvrši uplatu odabranog printa.

Cena

Sve cene navedene na sajtu su u dinarima sa uračunatim PDV-om. Print šaljemo kao vrednosno pismo, a poštanske troškove slanja na Vašu adresu na teritoriji Republike Srbije snosi ART A PORTER. Za posebne usluge slanja, troškove snosi kupac.

 

Način plaćanja

E – bankingom – Ovaj način plaćanja podrazumeva da posle potvrde narudžbenice, putem svog e-banking naloga izvršite uplatu navedenog iznosa. Svi detalji u vezi sa plaćanjem biće Vam automatski poslati na e-mail, po Vašoj potvrdi narudžbenice.

Nalogom za uplatu (uplatnicom) na šalteru banke ili pošte – ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice, na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice na naš račun. Svi detalji kako da popunite uplatnicu biće Vam automatski poslati na e-mail, čim potvrdite narudžbenicu.

NAPOMENA: ukoliko ne izvršite plaćanje po narudžbenici u roku od 5 dana, ista će biti stornirana i obrisana. Nakon isteka navedenog perioda, plaćanje po toj narudžbenici nije moguće, ali možete kreirati novu i uplatu izvršiti po njoj.

 

Reklamacije

U slučaju da imate reklamaciju na print ili na našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Reklamaciju prihvatamo na naš račun, ako smo Vam našom greškom isporučili pogrešan print.