Umetnost u enterijeru

Za arhitekte i dizajnere koji se bave uređenjem enterijera
Koliko je enterijera koje ste uradili zaista do kraja realizovano u stilu koji ste kreirali?

Dekorisanje zidova dolazi na samom kraju uređenja enterijera i može da bude sjajna završnica čitavog procesa – da umetnički akcentuje vaš dizajn, a opet može da kreira neočekivani raskorak u estetskim i finansijskim kriterijumima vas i vaših klijenata.
Pitate se kako da uskladite njihove želje da na zidovima prostora možda zadrže neke od svojih postojećih umetnina, da dodate nove koje će se uklapati u koncept enterijera i da uz to ulaganja ostanu u okvirima planiranog budžeta?

Evo kako:

  • Izaberite zajedno sa klijentima kvalitetnu štampanu umetnost za enterijer – kod nas možete pronaći odgovarajuće teme i motive u izboru od preko 70 različitih radova 12 priznatih savremenih autora međusobno različitih senzibiliteta.
  • Lako iskombinujte različite veličine formata: od 15×20 do 70x100cm ili veće.
  • Postavite ih u prostor bez dodatnog uramljivanja, jer nije potrebno. Izuzetno kvalitetnu štampu izvodimo na foliji koja se mašinski direktno lepi na penu i formira “objekat” debljine 2cm. Najbolje bi bilo da vidite i osetite kako štampana umetnost izgleda uživo. Naručite odmah svoj besplatni uzorak ovde prijavljivanjem na naš newsletter.
[TS_VCSC_Lightbox_Gallery lightbox_size=”large” content_images=”3513,3511,3507,3509″ content_images_size=”large” content_style=”Freewall” lightbox_backlight=”hideit”][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery]

U prostorijama privatnih stanova i kuća štampana umetnost se lako uklapa ili stvara željeni kontrast u kombinaciji sa uljima na platnu, grafikama, privatnim fotografijama, možda čak i goblenima.

Kod objekata koji imaju mnogo prostorija poput hotela, hostela ili kancelarijskih prostora, lako se istovremeno obezbeđuje raznovrsnost vizualnih sadržaja i postiže željena uniformnost i usklađenost korišćenjem istih formata.

Koje su još prednosti štampane umetnosti?

  • Mogu dati poseban pečat enterijeru i pritom ne povećati značajno investiciju u prostor.
  • Veliki izbor omogućava da lako pronađete motive i teme koje će se dopasti klijentu i istovremeno zadovoljiti vaše estetske kriterijume.
  • Boje su sveže i jarke kao na originalu ali po daleko nižoj ceni
  • Štampa je visokog kvaliteta i trajaće dugo.
  • Možete formirati celine i dimenzije u skladu sa prostorom.

I ako je vaš projekat enterijera specifičan i želite posebno umetničko rešenje – možda nesvakidašnju kombinaciju formata i odabir dodatnih radova: slika, grafika ili crteža nekog od umetnika iz našeg tima, javite se da dogovorimo viđanje i zajedno kreiramo najbolje rešenje.

Pišite nam na mail: [email protected]
Ili nas pozovite na broj: +381 69 245 63 11

enterijer kuhinje i radovi Planina mleko (Branislav Nikolić) i Veš mašina (Branislav Nikolić)