UMETNIČKA DELA

HOĆU DA KUPIM SLIKU

Želite u svom prostoru umetnička dela koja su u skladu sa vašim stilom i pitate se kako da ih pronađete? Oduvek ste želeli da investirate u kvalitetnu umetnost, a niste znali odakle da krenete?

Pogledajte odmah sjajnu selekciju slika, grafika i crteža naših renomiranih autora.

Izaberite već sada umetnost koja vam se dopada i javite nam se da dogovorimo susret uživo, uz kafu. Možda se između vas i umetničkog dela desi ljubav na prvi pogled.

Ne samo da smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja o radovima, umetnicima i cenama, već ćemo vam pomoći besplatnim savetima kako da ih najbolje uklopite u svoj prostor, uramite i osvetlite.

Radujemo se vašem pozivu na  +381 69 245 63 11
ili mejlu na [email protected]

UMETNICI

Tatjana Koraksić

Tatjana Koraksić

Ko ispravno vidi ljudsko lice: fotograf, ogledalo ili slikar? – Pablo Pikaso

Tatjana Koraksić je vizuelna umetnica iz Beograda. Diplomirala je na odseku za grafičke komunikacije na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Bavila se grafikom, animacijom i grafičkim dizajnom u zemlji i inostranstvu (Lisabon i Los Anđeles), a nakon povratka u Beograd većinom se posvećuje crtežu i slikarstvu. Izlagala na više grupnih i samostalnih izložbi. Živi i radi u Beogradu.

t-koraksic_hermes

Nina Manić Jovanović

Ljudi okružite se bojama, one su nam lekovite!

Nina Manić Jovanović je rođena 08.08.1980. godine. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, na odseku keramike.

Kroz životno iskustvo svi već dobro znamo da su nam prostori kroz koje smo prolazili ostavljali različite utiske. Istina je da smo se uvek osećali bolje i lepše tamo gde su bile slike, osecali smo se lakše, opuštenije, sigurnije i slobodnije. Tople boje otvaraju vrata lepoti življenja.

drvo_radosti