Studio Stepenik – prostor u kome stanuje Art-a-porter

Iako na našem sajtu, facebook i instagram profilima imamo na stotine fotografija radova, pojedinačnih i postavljenih u različitim enterijerima, reakcija kada neko prvi put ugleda štampanu umetnost je uvek ista: „Radovi izgledaju mnoooogo bolje uživo!“

Želeli smo da pronađemo mesto na kome će ljubitelji umetnosti moći uživo da vide veliki izbor radova iz naših kolekcija Srećni počeci, Prava ljubav i Beogradski koreni, kao i Umetnost za decu i slike Nine Manić Jovanović i tako smo došli do Studija Stepenik, koji je mnogo više od izložbenog prostora.

Stepenik – studio za edukacije i kreativne projekte je osmišljen kao mesto na kome se razmenjuju dobre ideje i znanja, organizuju radionice, treninzi i prezentacije. Prostor je svetao, fleksibilan i moderan, dok Art a porter umetnost na zidovima dodatno inspiriše posetioce.

Studio Stepenik se nalazi na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 84 u mirnom i ušuškanom kraju sa pogledom na park unutar bloka.

Do sada smo već organizovali dane posebnih promocija u Stepeniku, koje je obeležila dobra atmosfera i veliki broj zadovoljnih posetilaca koji su pronašli i kupili umetnost po svojoj meri. Planiramo da se u budućnosti još češće srećemo sa vama u Stepeniku na promocijama novih kolekcija, susretima sa umetnicima i dizajnerima i kreativnim radionicama.

Od sada možete zakazati svoj jedinstveni termin u kome ćete moći da vidite veliki izbor Art a porter umetnosti i biti u prilici da dobijete besplatne konsultacije o postavci umetničkih dela u vašem prostoru.

Možete nas kontaktirati putem email-a ili telefonom.

Naša e-mail adresa je [email protected]

Naš kontakt telefon: +381 69 245 63 11

This entry was posted by in Uncategorized and tagged .