ROĐENDANSKA KOLEKCIJA

Poklonite unikatni rođendanski poklon, koji neće biti samo poklon već i poruka da fenomenalne i sjajne stvari stižu u susret slavljenici ili slavljeniku.

KAKO DA KREIRATE UNIKATNI ROĐENDANSKI PRINT?

  • Izaberite print sa kombinacijom boja koja vam se najviše dopada.
  • Odaberite pismo: latinicu, ćirilicu ili engleski. 
  • Napišite rođendan koji se slavi i dopišite svoju ličnu poruku koju ćemo ispisati u donjem delu printa.
Kažu da nikad ništa nije slučajno.

Želela sam da napravim rođendanski poklon za prijatelja, koji će ga podsećati da „Život počinje u 30oj“ i da ga prave stvari tek očekuju. Izabrala sam boju i poruku koja mi je „ličila“ na njega i to je bilo to. Zatim je usledio još jedan rođendan prijateljice, takođe značajan – 40ti i usledio je još jedan poklon, sada u drugoj boji i sa novom porukom.

Onda su „slučajno“ poznanici i prijatelji poželeli primerke za drage osobe i za sebe, kao inspiraciju, podstrek ili potvrdu da su na pravom putu. I tako je „Rođendanska kolekcija“ krenula dalje sama da se razvija, da sklapa poruke i boje i usrećuje.

Evo je sada pred vama, da prepoznate i izaberete prave boje, dopišete poruku i tako kreirate poseban primerak za sebe ili nekog koga volite. Rođendanski print sa zida ili police će preuzeti ulogu da podseća kako dobre, fenomenalne, sjajne, uzbudljive, nežne, prijatne i vesele stvari uvek idu nama u susret.

Jer život počinje u punoj snazi baš onda kada mi to odlučimo.

Rođendanska kolekcija sadrži 15 radova, kojima čestitamo jubilarne rođendane. U slučaju da želite da napravite unikatnu verziju, kreirali smo i tu opciju.

Svi rođendanski printovi se štampaju u dimenzijama 20x30cm, u vertikalnom ili horizontalnom formatu, tako da mogu da se drže i na policama ili zidu. Na poleđini već postoji odgovarajuća rupica za kačenje. Dobijate praktično predmet debljine 2cm, koji ne mora da se uramljuje.

UMETNICA

Marija Simeunović, arhitekta i kreativna preduzetnica sa višegodišnjim kako korporativnim tako i preduzetničkim iskustvom, duže od jedne decenije uspešno spaja kreativu i biznis. Najviše uživa u kreiranju novih ideja i njihovom pretvaranju u stvarnost. Neprekidno istražuje na koji načina slike, koje nas okružuju utiču na nas i kako nas mogu dodatno motivisati.
Iz velikog uverenja da savremena umetnost i sjajan dizajn danas mogu biti dostupni svima, osmislila je i razvila artaporter.rs umetničku platformu.
Kada bi mogla da bira idelano zanimanje, bila bi ekspert za boje. Putovanja su joj velika inspiracija, ali i gledanje filmova u bioskopu i kafa sa pogledom na reku ili more. Kuvanje smatra svojim najvećim talentom, jer i kad improvizuje, rezultat bude odličan.