Ostavite utisak – poklonite umetnost

Kako pronaći originalni poklon koji će iznenaditi, obradovati i biti skroz po meri drage osobe? I ne samo to, želite poklon koji će moći da traje, da postane i ostane uspomena na srećni događaj: svadbu, useljenje, rođendan, slavu, unapređenje, godišnjicu…

Izaberite umetnost jer je uvek drugačija, posebna i originalna i zato što može da donese jedinstvenu simboliku i dobru energiju u život i prostor slavljenika. Na našem sajtu ćete pronaći  raznovrstan izbor od preko 60 radova 10 sjajnih domaćih savremenih umetnika u jedinstvenom formatu digitalne štampe.

Evo nekoliko praktičnih saveta koji vam mogu pomoći da napravite pravi izbor umetnosti za poklon:

  • Razmislite o tome koje su teme i motivi oni koje draga osoba najviše voli: od prirode do urbanih prizora, od dramatičnih apstraktnih kontrasta do nežnih scena i poetičnih crteža doma.
  • Koji su to simboli koje delo sadrži koji se možda mogu povezati sa povodom za slavlje?
  • Možete se prepustite bojama da vam pomognu pri odluci – izaberite jednostavno rad na kome dominira njena ili njegova omiljena boja.
  • Pozovite nas da zajedno suzimo izbor.

U slučaju da i dalje imate dileme i niste sasvim sigurni da ćete napraviti dobru odluku, imamo savršeno rešenje u vidu poklon vaučera. Izaberite sumu i jednu od 3 verzije dizajna vaučera, osmislite tekst čestitke i ostalo prepustite nama. Za poručivanje i dogovore, pišite nam na [email protected] .

Besplatno ćemo upakovati sve primerke štampane umetnosti koje kasnije izabere vaša draga osoba.  Naša profesionalna podrška prilikom izbora će uvek biti na raspolaganju, ako bude bilo dilema ili pitanja.

Pored našeg sajta, štampanu umetnost i poklon vaučere, takođe možete nabaviti i na svim lokacijama na kojima je dostupna Art a porter štampana umetnost.

This entry was posted by in Uncategorized and tagged .