Šta je to Art a Porter?

U najslobodnijem prevodu, to bi značilo: umetnost odmah spremna za kačenje na zid bez potrebe da se dodatno oprema i uramljuje. Izabrali smo renomirane savremene autore i nudimo njihove radove u formatu najkvalitetnije digitalne štampe, kao i umetnička dela izrađena u različitim tehnikama.

Želja nam je da vam olakšamo izbor umetnosti, podržimo profesionalnim savetima njeno kombinovanje u prostoru i omogućimo jednostavan i lak tok kupovine i isporuke dela.

O nama

Tokom poslednjih 10 godina bila sam u prilici da vidim i doživim radove savremene domaće likovne scene kao deo prostora u kome sam radila i koji sam neko vreme i uređivala. Kao arhitektu, intrigiralo me je kako umetnost smestiti u prostor tako da zajedno „dišu“ u harmoniji i još više od toga – kako neka dela mogu istovremeno da obraduju, naljute ili zasmeju različite ljude.

Palo mi je na pamet kako bi bilo super da savremena umetnost bude dostupna i svima koji primarno nisu mnogo zainteresovani ili obavešteni o umetnosti, a ne samo namenjena uskom krugu kolekcionara i profesionalaca/istoričara umetnosti.

Tako je nastala online prodavnica i galerija ideja za postavljanje umetnosti u enterijerima, koja je sada pred vama. Trudimo se da inspirišemo, podržimo vas da napravite za vas najbolji izbor umetnosti i kreirate sjajne postavke u svojim prostorima.

Verujemo da umetnost zaslužuje mesto u našim domovima, kancelarijama, kafićima, restoranima, hotelima i da svako od nas može da pronađe delo koje će učiniti da mu srce zaigra kada ga vidi u svom prostoru.

Bez obzira da li kreirate kombinaciju za svoju sobu ili poslovni prostor, restoran ili hotel, tu smo da zajedno sa vama dođemo do najboljeg rešenja.

 

Marija Simeunović & Art a Porter tim
Pozovite nas ili nam pišite:
Tel. 069 245 63 11
Email. [email protected]
A ako želite da vidite izbor štampane umetnosti, to možete učiniti na jednoj od lokacija.