Kolekcija – Srećni počeci

Naša prva kolekcija posvećena je Srećnim počecima i predstavlja bazu za sve naredne kolekcije koje planiramo u budućnosti. Okupili smo na jednom mestu u jedinstvenom formatu digitalne štampe, radove 10 eminentnih savremenih domaćih umetnika:

Odabrali smo sjajne slike, crteže, kolaže i fotografije, koje predstavljaju ove umetnike u najboljem svetlu. Različitost je reč koja definitivno povezuje ovu kolekciju i ilustruje raznovrsnost umetničkih rukopisa, senzibilteta i tema.

Koliko puta ste u životu krenuli nešto ispočetka?
Koliko puta ste podvukli crtu i rekli sebi, “od danas, idemo drugačije”?

To su važni životni trenuci prepuni strepnji i dvoumljenja kada pokušavamo da definišemo svoje želje i vizije za budućnost i da se ostvarimo u potpunosti. U tom procesu svaka podrška je važna, ali najvažnija je ona koju dajete sami sebi.

Zato smo i ovu prvu kolekciju Art a Portera upravo i posvetili Srećnim počecima, onim svakodnevnim, ali i onim krucijalnim, životnim. Štampana umetnost koja je pred vama najbolje oslikava ideju novog početka tako da prilikom izbora ne možete pogrešiti. Ovi radovi bi trebalo da vas svakodnevno podsete ko ste i šta želite, da vam daju životnu energiju i optimizam, da vas ohrabre u vašim izborima i odlukama.

Nova godina, nova ljubav, novi posao, novi stan, novi grad, novi početak, novi izbor…
Izaberite rad koji će vas uvek podsećati zašto ste i kako nešto odlučili, rad koji ćete uvek povezivati sa Srećnim početkom.