Art u kupatilu? Što da ne!

Sigurno se sećate one čuvene reklame „Kolač u tiganju? Nemoguće!“, naravno da ne sugerišemo na art u tiganju, ali zašto ne u kuhinji ili kupatilu? Ovo je upravo deo teme koju želimo da podelimo sa vama.

Art kao forma, a pre svega kao dekor, ne mora i ne sme biti rezervisan samo za zidove dnevnih soba. Kako je sama estetika dekora proširila svoje okvire kroz kombinacije boja, tekstura i oblika, eto inspiracije za sve nas da učinimo isto sa svojim sagledavanjem uređenja prostora. Naravno da će uvek postojati jedna soba ili određeni prostor koji će biti dominantan spram ostalih, ali to ne znači da ne možemo da i sve te prateće prostore oplemenimo i učinimo zanimljivijim i drugačijim.

Kada bi izmerili na neki način sve kratke periode vremena koje smo proveli u kuhinji, kupatilu ili prolazeći kroz hodnik ili predsoblja, videli bi da u tim prostorima zapravo provodimo jako puno vremena. Svaki od ovih prostora ima svoju funkciju, ali zašto ne bi imali i neku priču ili neobičan detalj. Art u hodniku će svakog prolaznika zadržati koji momenat duže, u kuhinji može odlično da se slaže sa saksijicama svežih začina ili korpom voća, dok će art u kupatilu sigurno pokrenuti neki jako zanimljiv razgovor kada vam neko dođe u posetu i primeti tu neobičnu pojavu.

Hodnik kao mali uzani prostor što spaja dva druga prostora ( zvuči monotono zar ne? ), neka vam bude prava mala galerija različitih formata, tehnika i uspomena i nikada ga više nećete gledati istim očima. Kuhinja kao mesto kuvanja i zabave prosto vapi za bojama i sitnim nezaobilaznim kuhinjskim ukrasima pa joj pružite to, a kupatilo može biti vaša oaza opuštanja gde pored mirišljavih soli i raznovrsnih kupki možete kroz art imati i prozor u  neki drugi svet koji budi u vama nove ideje.

Uvek birajte i dekorišite prema vašem osećaju i ne odustajte dok vam vaše delo ne izmami osmeh na lice. Boje, veličine, stilovi i teme su u vašim rukama da ih kombinujete i dobro se zabavite u procesu.

Ako se odlučite da isprobate neki od ovih predloga za uređenje ali ne znate baš tačno odakle da počnete, početnu ideju ili konsultaciju možete potražiti direktno kod nas i to potpuno besplatno.

Možete nas kontaktirati putem email-a ili telefonom.

Naša e-mail adresa je [email protected]

Naš kontakt telefon: +381 69 245 63 11

This entry was posted by in Uncategorized and tagged .